Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Η σειρά ρούχων του Michael Jackson

Τα σχέδια που θα αποτελούσαν την προσωπική σειρά ρούχων του Michael Jackson βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Πέρα από την πολυαναμενόμενη περιοδεία του “This is it”, o Michael Jackson συνεργαζόταν με τον σχεδιαστή ChristianAudigier και περισσότερα από 100 σχέδια είχαν λάβει την έγκριση του «βασιλιά της ποπ» προκειμένου να διατεθούν στην αγορά.

Πρόκειται για μία επιχειρηματική κίνηση που είχε ξεκινήσει από το περασμένο έτος, καθώς επιθυμούσε να στραφεί και να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας. Δυστυχώς, ήταν κάτι που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει λόγω του αιφνίδιου θανάτου του στις 25 Ιουνίου 2009. Ωστόσο, τα σχέδια που ενέκρινε ο Michael Jackson πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα να κυκλοφορήσουν χωρίς να είναι ακόμη κάτι βέβαιο.

Η γραμμή περιελάμβανε γάντια και κάλτσες με τεχνητά διαμάντια, κόκκινα τζάκετ (250 δολάρια), t-shirts, ζώνες (με το λογότυπο bad και το όνομα του καλλιτέχνη), διάφορα άλλα αξεσουάρ και ομπρέλες (επιθυμία του Michael Jackson να προστεθούν).

O Michael Jackson είχε εμφανιστεί στο πάρτυ γενεθλίων για τα πεντηκοστά γενέθλια του σχεδιαστή Christian Audigier και τον είχε αποκαλέσει «βασιλιά της μόδας». Αυτό και αν ήταν τιμητικό… ο «βασιλιάς της ποπ» να σε αποκαλεί «βασιλιά της μόδας»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι τελευταίες αναρτήσεις μου!