Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Η Σαρλίζ Θερoν φιλάει γυναίκα... για ιερό σκοπό!

Ένα φιλί της για φιλανθρωπικό σκοπό "χάρισε" η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron). Η 34χρονη Σαρλίζ δημοπράτησε το φιλί της έναντι 140.000 δολαρίων και ο τυχερός πλειοδότης δεν ήταν άντρας, όπως θα περίμεναν πολλοί, αλλά μια γυναίκα.

Η διάσημη ηθοποιός συμμετείχε σε μία ζωντανή δημοπρασία στη διάρκεια δεξίωσης για τη φιλανθρωπική οργάνωση "OneXOne" στο κλαμπ "Bimbos 365" στο Σαν Φρανσίσκο. Η εν λόγω οργάνωση έχει ως σκοπό να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής των παιδιών που υποφέρουν σε όλο τον κόσμο.

Το αρχικό έπαθλο περιελάμβανε ένα ταξίδι στη Νότιο Αφρική, εισιτήρια για το Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2010, σαφάρι αλλά και μια συνάντηση με τον μέχρι Πρώην Πρόεδρο της χώρας Νέλσον Μαντέλα (Nelson Mandela).

Δυστυχώς, οι προσφορές για το έπαθλο αυτό περιορίστηκαν στα 37.000 δολάρια, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια της βραβευμένης ηθοποιού που πήρε την κατάσταση στα χέρια ή καλύτερα στα χείλια της. Η Θερόν έβγαλε στο σφυρί ένα φιλί από την ίδια, διάρκειας 7 δευτερολέπτων.

Ένας άντρας από το κοινό πλειοδότησε στα 130.000 δολάρια, αλλά η Σαρλίζ δεν έδειξε διατεθειμένη να υποκύψει τονίζοντας:
"Με τη γρίπη που κυκλοφορεί, παίρνω μεγάλο ρίσκο για να δώσω αυτό το φιλί. Αυτό σημαίνει ότι η αξία του κρίνεται ακόμα μεγαλύτερη".

Ταυτόχρονα, η Θερόν -που κατάγεται και η ίδια από τη Νότιο Αφρική- ανέβασε τη διάρκεια του φιλιού στα 20 δευτερόλεπτα για να μαζέψει περισσότερα χρήματα. Η δημοπρασία του φιλιού συνεχίστηκε μερικά λεπτά ακόμα, για να καταλήξει στην νίκη μιας τυχερής πλειοδότριας έναντι 140.000 δολαρίων (94.000 ευρώ).

Η 34χρονη Σαρλίζ που διατηρεί μακροχρόνιο δεσμό με τον επίσης ηθοποιό Στούαρτ Τάουνσεντ (Stuart Townsend), ανέβασε στη σκηνή τη μυστηριώδη ξανθιά νικήτρια του φιλιού και της απέδωσε το έπαθλο της.

Το εκρηκτικό φιλί κράτησε όσο ακριβώς προβλεπόταν (20 δευτερόλεπτα) και προκάλεσε τον ενθουσιασμό του κοινού που παρακολουθούσε. Λίγο πριν κατέβει από τη σκηνή, η Θερόν αστειεύτηκε λέγοντας:
"Ευτυχώς που δεν είναι ο αγαπημένος μου σήμερα εδώ"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι τελευταίες αναρτήσεις μου!