Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

«Έκλαιγα από χαρά στην προβολή»

Δάκρυα χαράς έτρεχαν από τα μάτια της Ελίζαμπεθ Τέιλορ κατά τη διάρκεια αποκλειστικής προβολής της ταινίας «Μichael Jackson΄s- Τhis is it» στα κινηματογραφικά στούντιο ΜGΜ, μία εβδομάδα πριν αρχίσει η προβολή της στους κινηματογράφους. «Η πιο λαμπερή ταινία που έχω δει ποτέ. Εξαιρετική», έγραψε η 77χρονη ηθοποιός και καλή φίλη του Μάικλ Τζάκσον στο προφίλ της στην ιστοσελίδα Τwitter. com. Η συγκίνησή της ήταν εμφανής όταν παρακολουθούσε τον βασιλιά της ποπ να χορεύει για τελευταία φορά στους ρυθμούς της επιτυχίας του «Τhriller».

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ είχε ορκιστεί να μην αποκαλύψει σε κανέναν ότι είδε την ταινία αλλά, όπως είπε, δεν κρατήθηκε. «Ήθελα να μοιραστώ τη χαρά και τη συγκίνησή μου με τους φίλους μου. Με την ταινία αυτή ο Μάικλ Τζάκσον θα μείνει στην ιστορία για την ευφυΐα του και τη δημιουργικότητά του.

Είναι ένα δώρο για εμάς τους θαυμαστές του ώστε να τον θυμόμαστε για πάντα. Έκλαιγα από χαρά καθώς έβλεπα αυτό τον ταλαντούχο, προικισμένο καλλιτέχνη στη μεγάλη οθόνη. Δεν θα υπάρξει άλλος σαν τον Μάικλ Τζάκσον.

Πιστεύω πραγματικά ότι η ταινία θα αποσπάσει πολλά βραβεία», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι τελευταίες αναρτήσεις μου!